BSO De Duintoppers

Gezelligheid, sportiviteit en leren tegelijk 

BSO de Duintoppers van KOK kinderopvang is gevestigd in IKC De Duinroos. Wij verzorgen hier naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Deze locatie biedt veel mogelijkheden om zowel binnen als buiten activiteiten aan te bieden. Zo kunnen wij gebruik maken van de twee uitdagende schoolpleinen, de Zanderij speeltuin en de binnen-gymzaal.

Kinderen van onderstaande school worden in principe op deze buitenschoolse opvang geplaatst: 

  • IKC De Duinroos
  • Groen van Prinstererschool
  • Sjaloomschool
  • Leidse Buitenschool
  • Voetiusschool

Activiteiten

Op de BSO bieden wij kinderen elke dag leuke en uitdagende activiteiten aan. Hierbij houden wij rekening met de leeftijd en interesses van de kinderen. Kinderparticipatie speelt een grote rol bij het bepalen van de activiteiten en het invullen van de activiteitenprogramma’s. Wij werken met het activiteitenprogramma DoenKids waarin wij werken met thema’s. In het kader van het thema van het moment bieden wij de kinderen verschillende activiteiten in de categorieën Sport & Spel, Muziek & Dans, Kunst & Cultuur en Natuur.

Er wordt veel buiten gespeeld, geknutseld en (voor)gelezen. Daarnaast organiseren we regelmatig uitstapjes, bijvoorbeeld naar het bos, een museum, de speeltuin of naar het strand. Ook worden er diverse workshops gegeven, zodat de kinderen de kans krijgen talenten bij zichzelf te ontdekken en ontwikkelen.
 

Openingstijden en opvangpakketten

BSO De Duintoppers is geopend van de eindtijd van de school tot 18.30 uur. 

Voor de buitenschoolse opvang kunt u kiezen tussen een pakket met schoolvakanties (gedurende het hele jaar: 52 weken opvang), zonder schoolvakanties (40 weken opvang), alleen opvang tijdens de schoolvakanties (12 weken opvang) en flexibele opvang. Tijdens de schoolweken halen de pedagogisch medewerkers de kinderen na schooltijd op bij de verschillende scholen. De oudere kinderen kunnen ook zelfstandig naar de BSO-locatie komen. 

Meer informatie over de verschillende opvangpakketten vindt u hier.


Tarieven

In de kinderopvang wordt gewerkt met bruto uurtarieven, waarvan u in de meeste gevallen een deel terugkrijgt in de vorm van kinderopvangtoeslag. Kijk op https://www.kokkinderopvang.nl/tarieven/ voor alle informatie over de tarieven. HIer kunt u ook een proefberekening maken van de netto kosten. 
 

Meer informatie of inschrijven?

Wilt u meer informatie over BSO De Duintoppers of wilt u uw kind inschrijven? Kijk op onze contactpagina
Cookie instellingen